Uslovi upisa

Upis tokom cele godine

Malo stopalo upisuje decu tokom cele godine.

Za upis je potrebno popuniti upitnik koji nama obezbeđuje korisne informacije o vašem detetu, vama i porodici uopšte, doneti potvrdu od pedijatra i potpisati ugovor sa vrtićem.

Ukoliko Malo stopalo pohađa dvoje dece iz iste porodice prvo dete plaća punu cenu, a drugo dete ima 25% popusta na punu cenu.

Ukoliko Malo stopalo pohađa troje dece iz iste porodice prvo dete plaća punu cenu, drugo dete ima 25% popusta na punu cenu, a treće dete ima 50% popusta na punu cenu.

Predškolski program

Naš predškolski program kao i pripremni program za školu ostvarujemo projektnim pristupom učenju i na taj način decu usmeravamo na autentično traganje u rešavanju problema koji su deci izazovni i smisleni za rešavanje.

Grupe

Jaslena grupa Vaspitanje i obrazovanje u jaslenoj grupi je nastavak i dopuna porodičnom vaspitanju. Na ovom uzrastu je naročito važna saradnja i uključenost roditelja jer su oni spona između deteta i medicinske sestre-vaspitača.

O Nama

Predškolska ustanova Malo stopalo osnovana je 2016. godine. Nalazimo se u Novom Sadu, Cara Dušana 39. Objekat je potpuno nov i obuhvata 150m², opremljen je po normativima i standardima, a po meri deteta.

Olovke - predškolski program

Kontakt

Lice za zaštitu podataka o ličnosti:
Elizabeta Mitrovic
Cara Dušana 39, 21000 Novi Sad
Telefon: 060/6360-175
E-mail: mitrovicelizabeta@gmail.com

Lokacija na Google Mapi

Malo Stopalo

Dragi roditelji i draga deco dobrodošli u vrtić Malo stopalo!

Pratite nas

Zapratite nas na društvenim mrežama: