O nama

Vrtić Malo Stopalo

Predškolska ustanova Malo stopalo osnovana je 2016. godine. Nalazimo se u Novom Sadu, Cara Dušana 39. Objekat je potpuno nov i obuhvata 150m², opremljen je po normativima i standardima, a po meri deteta. Posedujemo i dvorište koje je prilagođeno za igru i boravak dece na otvorenom prostoru. Nameštaj je tako dizajniran da ga deca lako mogu koristiti, a didaktički materijal je deci uvek na dohvat ruke.

Predškolska ustanova Malo stopalo je osmišljena da kao partner porodice u vaspitanju i obrazovanju dece, uzima učešće u ukupnom psihofizičkom razvoju deteta od 1 do 7. godine. Kroz naš program vaspitanja i obrazovanja u atmosferi poverenja i međusobne saradnje, ostvarujemo svoje sadržaje.

Predškolsku ustanovu je osnovala i vodi Elizabeta Mitrović, master pedagog. Deca su raspoređena po vaspitnim grupama, jaslena u kojoj su deca od 1 do 3 godine i mešovita grupa koju pohađaju deca od 3 do 7 godina.

l

Uslovi upisa

Malo stopalo upisuje decu tokom cele godine. Za upis je potrebno popuniti upitnik koji nama obezbeđuje korisne informacije o vašem detetu, vama i porodici uopšte, doneti potvrdu od pedijatra i potpisati ugovor sa vrtićem. Ukoliko Malo stopalo pohađa dvoje dece

Grupe

Jaslena grupa Vaspitanje i obrazovanje u jaslenoj grupi je nastavak i dopuna porodičnom vaspitanju. Na ovom uzrastu je naročito važna saradnja i uključenost roditelja jer su oni spona između deteta i medicinske sestre-vaspitača.

Predškolski program

Naš predškolski program kao i pripremni program za školu ostvarujemo projektnim pristupom učenju i na taj način decu usmeravamo na autentično traganje u rešavanju problema koji su deci izazovni i smisleni za rešavanje.

Olovke - predškolski program

Kontakt

Lice za zaštitu podataka o ličnosti:
Elizabeta Mitrovic
Cara Dušana 39, 21000 Novi Sad
Telefon: 060/6360-175
E-mail: mitrovicelizabeta@gmail.com

Lokacija na Google Mapi

Malo Stopalo

Dragi roditelji i draga deco dobrodošli u vrtić Malo stopalo!

Pratite nas

Zapratite nas na društvenim mrežama: